Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Corona. Debatten är mer än förvirrande

Coronadebatten påminner allt mer om klimat och invandringsdebatten, alla kritiska och ifrågasättande röster tystas. Bara åsiktskorridorens certifierade åsikter får framföras. Övriga världen gör även tvärt emot Sverige, trots detta så har de svenska experterna och etablissemanget rätt.

Coronadebatten är extremt förvirrande, ena dagen är 2,5 procent smittade i Stockholm nästa dag är det 30 procent för att senare vara sex miljoner stockholmare, det vill säga mångdubbelt fler personer än vad som finns i vår huvudstad! På ett härbärge påstås inga vara smittade, nästa dag påstås samtliga vara smittspridare! Ingen säger sig veta om man kan bli immun mot corona, ändå eftersträvas flockimmunitet. Ena dagen kommer viruset från en djurmarknad i Wuhan, nästa dag från ett hemligt kinesiskt labb, en annan dag har forskarna hittat ett vaccin nästa dag tar det minst ett år att göra det! Lätt att bli perplex för mindre och speciellt när våra till skillnad från omvärldens journalister inte ifrågasätter någonting av det FHM (Folkhälsomyndigheten) gör och säger på sina presskonferenser.

Bengt Gustafsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel