Mästarmötet, som går på Millebygden Raceway strax utanför Älmhult, var förra året en stor succé. Så blev fallet även detta år. De bästa i varje klass var inbjudna och 60 förare kom till start för att tävla om äran och prischeckar där pristagarna fick dela på checkar till ett totalt värde av 75000 kronor.

Tävlingen kördes som en sprint med två kvalificeringsåk där tiderna slogs ihop och slutligen en avslutande finalomgång för varje klass där sammanlagda tiden från två körningar korade segraren.

Publiktillströmningen var mycket stor, uppskattningsvis 2000 personer tog sig till Millebygden plus alla som följde tävlingen genom webradion Rally Live runt om i landet.

Från Skillingaryds Motorklubb deltog Håkan och Peter Ståhl, Joakim Blansch med kartläsaren Jennifer Bergkvist samt Keith Wennberg och Anton Geijersson. Bäst lyckades bröderna Ståhl som tog sig vidare till finalomgången där de efter en sjunde tid i första omgången slutligen efter en riktigt bra tid i andra omgången slutade på femte plats i ett mycket meriterat startfält.

Joakim Blansch/Jennifer Bergkvist och Keith Wennberg/Anton Geijersson hade inte riktigt farten och sekunderna på sin sida utan slutade utanför finalplatserna som fyra respektive åtta i sina klasser.

För klubbens förare väntar nu Snapphanerallyt i Hässleholm den 12 augusti och sedan, två veckor senare, den 26 augusti, hemmatävlingen Skilling 500 med startplats Klevshult.