Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Sven-Olof Svensson

Sven-Olof Svensson, Kållerstad

Begravningsgudstjänst har ägt rum i Kållerstad kyrka för Sven-Olof Svensson som avled den 16 maj i en ålder av 77 år. Tjänstgörande organist var Petra Dyeson och musiken som spelades var Amazing Grace/Folkmelodi och Tröstevisa/B. Andersson. Solist var Maria Nordström som spelade och sjöng Där rosor aldrig dör/Folkmelodi och Himlen är oskyldigt blå/T. Gärdestad. Psalmerna som sjöngs var 201 En vänlig grönskas rika dräkt, 249 Blott en dag, och 200 I denna ljuva sommartid. Officiant var Gunilla Jarl som förrättade akten och som i sitt grifteord talade från Apg. 14:17 "Han gör gott, han ger er regn från himlen och skördetider och mättar er med mat och glädje i era hjärtan".

Vid den blomstersmyckade kistan tog syster, syskonbarn med familjer, grannar och vänner ett stilla avsked. Begravningsrepresentant Mikael Andersson framförde anhörigas tack till alla som med sin närvaro hedrat Sven-Olofs minne, för alla vackra blommor i kyrkan, sången och musiken samt för minnesgåvor som lämnats till Hjärnfonden. Gravsättning kommer senare att äga rum på Kållerstads kyrkogård.