Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Roland Winsth

Värnamo

Begravningsgudstjänst har ägt rum i Uppståndelsekapellet för Roland Winsth, Värnamo. Officiant var kyrkoherde em. Pär A.J. Persson. Kantor Anette Svensson spelade på orgel inledningsmusiken För kärlekens skull (T. Gärdestad) och som avslutningsmusik My way (J. Revaux, C. Francois) samt till psalmerna Blott en dag och Var jag går i skogar, berg och dalar.

Barnbarnet Fia Winsth sjöng sångerna Utan dina andetag (J. Berg) och Kärleksvisan (S. Dawn Finer) tillsammans med Thomas Lundell. Thomas Lundell framförde också sången Håll mitt hjärta (P. Hallström/L. Andersson). Vid kistan som var smyckad med blommor i vitt och blått tog makan Ing-Marie, barnen Ola, Marie och Peter med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl. Akten avslutades med att man gick ut under sången Jag går och fiskar (Gyllene tider). Minnet av Roland Winsth hedrades med blommor vid kistan och minnesgåvor till IFK Värnamo. Gravsättning kommer senare att ske på Värnamo norra kyrkogård.