Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Maria Davidsson

Maria Davidsson, Värnamo

I Allianskyrkan, Värnamo har hållits begravningsgudstjänst för Maria Davidsson, Värnamo. Officiant var pastor Christina Lundström. Vid orgeln tjänstgjorde Marianne Gärdesmed och hon spelade som inledningsmusik Våren av E. Grieg. Syskonbarnen Hanna Hallqvist och Elin Östberg sjöng My love, my life av B. Andersson/B. Ulvaeus, För kärlekens skull av T. Gärdestad och En stund på jorden av Laleh. Gemensamt sjöngs psalmen Glad att få leva, att bara få finnas.

Under avskedet vid kistan spelades Gabriellas sång och ett stilla farväl togs av maken Anders, barnen Johan med Olivia, Julia med Amadeus, Josefin, syskonen Anders, Elisabeth och Bengt med familjer, övrig släkt och vänner. I den vackra blomstergärden märktes blommor från Verksamhetsområde medicinsk vård, Värnamo sjukhus och Alliansförsamlingen. Förutom blommorna vid kistan hedrades Maria Davidssons minne med gåvor till Cancerfonden.

Till avslutning spelades Till min Fader av S. Ådahl. Marias önskningar präglade begravningen. Efter gudstjänsten fördes kistan i procession till kyrkogården för gravsättning i familjekretsen.