I Smålandsstenars kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Hans "Hasse" Lehnér, Skeppshult. Officiant var Per-Erik Åkermo. Organist och pianist var Oscar Knutsson, som inledde gudstjänsten med att spela på piano "Tro" av Marie Fredriksson. Sången, "En säng av rosor" av och med Darin, spelades upp. Gemensamt sjöngs "Där rosor aldrig dör ". Per-Erik Åkermo höll i griftetalet och förrättade överlåtelsen. Psalmen "Blott en dag ett ögonblick i sänder" sjöngs gemensamt.

Vid den blomstersmyckade kistan tog sambon Lisbeth Nilsson, barnen Fredrik och Caroline med sina familjer, Hasses syskon med familjer, släkt och vänner ett sista farväl. Efter avskedet sjöngs gemensamt "Blinka lilla stjärna där". Låten "Waitin' On A Sunny Day" av och med Bruce Springsteen spelades upp. Oscar Knutsson avslutade gudstjänsten med att spela Amazing Grace på orgel. Efter akten i kyrkan gavs tillfälle för släkt och vänner ta sitt farväl kring Hasses bår.

Senare under dagen bars kistan ut till Smålandsstenars kyrkogård för gravsättning. Förutom med blommor hedrades Hasses minne med gåvor till Cancerfonden.