Begravningsgudstjänst har hållits i Missionskyrkan, Hillerstorp för Folke Johansson, Hillerstorp. Officiant var pastor Lars-Gunnar Wettebrand. Som organist och pianist tjänstgjorde Birgit Oxenlöv. Som inledningsmusik spelades Oändlig nåd av A. Frostenson och som avslutningsmusik spelades Hela vägen går du med mig av R. Lowry. Med sång medverkade Andreas Ideskog som sjöng Vi ska ses igen av A. Börjesson och Då ska glädjen bryta fram av R.Utbult. Unisont sjöngs psalmerna Blott en dag ett ögonblick i sänder och Jag älskar Dig Jesus, jag vet Du är min.

Vid den blomstersmyckade kistan tog makan Solveig, barnen Annette, Susanne, Helene och Mattias med familjer, broder med familj, släkt och vänner ett stilla farväl.

Gravsättning av kistan ägde rum på Kävsjö kyrkogård i den närmsta familjekretsen. I blomstergärden fanns blommor från syskon med familjer, övrig släkt, grannar och vänner samt Hillerstorps missionsförsamling. Förutom blommor hedrades Folke Johanssons minne med gåvor till Missionsförsamlingen.