Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barn bevittnade misshandel - man gripen

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Vid 04-tiden på morgonen larmades polisen till ett hus i Gnosjö kommun. En man hade slagit en kvinna. – Tydligen hade barnen vaknat och blivit vittnen till detta, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisregion Öst.

Under natten till fredagen har två män gripits av polisen. Båda befann sig i bilar.

– Den första greps vid 01-tiden i samband med en större trafikkontroll vid Bredasten. Man stoppade i princip alla fordon som passerade, säger Torbjörn Lindqvist.

I en av bilarna fanns en man i 25-årsåldern som var misstänkt för brott som hade begåtts i Södertälje.

– Jag vet inte vad han var misstänkt för men han var efterlyst och kommer att transporteras till polisen i Södertälje.

Efter 04 på morgonen larmades polisen till ett hus på landsbygden i Gnsojö kommun.

– Där var det en man som var berusad och hade gett sig på sin sambo och misshandlat henne. I bostaden fanns även barn och några av dem vaknade och såg misshandeln. Det var inte första gången som hon var utsatt för detta av samma man.

Han åkte iväg från huset i en bil men hittades av polisen lite senare inte långt därifrån.

De grep mannen som är i 30-årsåldern och han är nu misstänkt för misshandeln och rattfylleri.

Kvinnan, som är ungefär lika gammal som mannen, fick smärtor efter sina skador men skadades inte så allvarligt att hon behövde söka akut sjukvård.

Polisen har också gjort en orosanmälan till socialtjänsten eftersom det fanns hemmavarande barn i bostaden när detta inträffade.