Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anvegård förlänger med Växjö DFF

Bredarydsfostrade landslagsspelaren Anna Anvegård förlänger sitt kontrakt med Växjö DFF trots uppvaktning från större klubbar i Sverige och utomlands. – Anna är en av världens mest attraktiva spelare just nu, säger Växjö DFF:s sportchef Frida Andersson i ett pressmeddelande.

Det nya kontraktet med Växjö DFF sträcker sig över säsongen 2020. Växjö DFF uppger att de är oerhört glada över kontraktsförlängningen.

Anna Anvegård gjorde under årets Damallsvenska 14 mål på 21 matcher. Hennes lyckade första säsong i högsta serien innebar att hon blev tvåa i skytteligan, debuterade i landslaget och utsågs till årets nykomling på Fotbollsgalan i november. Under kommande säsong är hennes förhoppning att ta plats i Sverige trupp till fotbolls-VM i Frankrike i sommar.

21-åriga Anna Anvegård, som är fotbollsfostrad i Bredaryd, flyttade till Växjö DFF 2015. Efter två säsonger i Elitettan där hon gjorde totalt 33 mål tog Växjö inför denna säsong klivit upp till högsta serien. Debutsäsongen slutade klubben med en fin sjundeplats för klubben.