Det är nog inte så många som vet vad Bilderbergmötet är och det är kanske inte så konstigt.

Medierna ska inte ha fått tillstånd att delta en enda gång sedan starten 1954 på Hotel de Bilderberg i Holland.

Man släpper inte ut några offentliga uttalanden om vad gruppen kommer fram till i diskussioner och inga protokoll förs.

Inget läcker ut från mötena, som sker bakom stängda dörrar och med beväpnade vakter.

Till detta superhemliga möte bjuds varje år flera av de mäktigaste personerna i världen in av en jury.

Det handlar om 120-150 politiska ledare och experter från industrin, finansvärlden, akademiska världen och media som bjuds in för att delta på Bilderberggrupens möte på olika platser i Europa och Nordamerika.

I år hölls mötet i Chantilly i Virginia i USA, i helgen som gick den 1-4 juni.

Från USA:s president Donald Trumps administration fanns exempelvis handelsminister Wilbur Ross och den nationelle säkerhetsrådgivaren H.R. McMaster.

USA:s utrikesminister 1969-1977, Henry Kissinger, var där. Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg och CIA:s förre chef John Brennan deltog.

Det var några av de 131 deltagare från 21 länder som ska ha varit på plats.

Och en av dem kommer från Maramö. Annie Lööf, Centerpartiets ledare, var nämligen en av deltagarna.

De två andra svenskarna var affärsmannen Marcus Wallenberg på Skandinaviska Enskilda Banken och Johanna Rosén, professor i materialfysik vid Linköpings universitet. Detta enligt den lista som finns på Bilderbergs hemsida.

Värnamo Nyheter har inte lyckats nå Annie Lööf för en kommentar, men även om det hade skett hade hon nog inte sagt så mycket om själva mötet.

Deltagarna får inte avslöja vad som sägs där eller vilka talarna var. Men vi har fått en kommentar från Annie Lööfs pressekreterare.

– Det här var en bra möjlighet för Annie Lööf att få prata med intressanta personer om intressanta frågor, och att få lyssna in och få kunskap och berätta om sin kunskap, säger Hannes Hervieu, pressekreterare.

Eftersom det inte sker det någon rapportering genom intervjuer med deltagare eller journalister som bevakar mötet, så får inte världen veta vad man kommer fram till i Bilderberggruppen.

Men på Bilderbergs hemsida kan man i alla fall se en lista över de ämnen som togs upp till diskussion och där Annie Lööf kanske bidrog med något.

Det handlade bland annat om varför populismen växer i världen, Trumpadministrationen, om globaliseringen kan bromsas och om EU:s framtid.

På grund av att gruppen är så hemlighetsfull har genom åren olika teorier spridits om dess inflytande på politik och näringsliv.

Annie Lööf är en i raden av flera kända svenskar som har deltagit i de hemliga mötena med Bilderberggruppen.

Olof Palme, Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Mona Sahlin, Anders Borg, Percy Barnevik och Jacob Wallenberg är några av dem som har besökt.

Från USA och Europa har exempelvis Angela Merkel, Tony Blair, Rupert Murdoch, Emmanuel Macron, Bill Clinton och David Rockefeller deltagit på mötet.