Gnosjö och Anderstorp kommer under 2020 att spela i division 3 sydvästra Götaland och kommer där att ställas mot Gislaved och Waggeryd. Redan i premiären den 10 april möts Anderstorp–Gislaved. Gnosjö har Astrio hemma i sin premiär samma dag.

Under helgen spelade Anderstorp sin första träningsmatch. Det var division 5–klubben Hyltebruks IF som stod för motståndet. Anderstorp vann med 3–2 sedan Behar Ferizi, Johan Gunnarsson och Mirko Rakic gjort målen.

Relaterat till artikeln

”17 man luftades och sammanfattningsvis så kan man väl säga att det var en bra halvlek och en dålig. Kul att se Edvin (Causevic) i sin första match för AIF som mittback och han gjorde en stabil insats. Under veckan blir det ett par pass ute på konstgräs och sedan match mot division 3–kollegan Lagan borta under lördagen”, skriver Anderstorp på sin webbplats.

Gnosjö spelade sin andra träningsmatch när Kulltorp stod för motståndet. Det blev en 0–2–förlust mot Ullared i den första matchen. Nu blev det vinst över division 4–laget Kulltorp med 6–1. John Wettebrand och Matej Dujmovic gjorde två mål var för Gnosjö. Ellis Culum och Jesper Claesson blev enmålsskyttar.

Relaterat till artikeln

”Vi gjorde sex byten i matchen och det är skönt att se att bredden är bra och konkurrensen tuff. Samtliga gör en bra match idag”, skriver Gnosjö på sin webbplats.