Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anderstorps IF och Gnosjö IF vann – träningsmatcherna har dragit igång

Division 3–lagen Anderstorp och Gnosjö har båda varit i farten under helgen och spelat träningsmatcher. Anderstorp ställdes mot Hyltebruk medan Gnosjö hade match mot Kulltorp.

Gnosjö och Anderstorp kommer under 2020 att spela i division 3 sydvästra Götaland och kommer där att ställas mot Gislaved och Waggeryd. Redan i premiären den 10 april möts Anderstorp–Gislaved. Gnosjö har Astrio hemma i sin premiär samma dag.

Under helgen spelade Anderstorp sin första träningsmatch. Det var division 5–klubben Hyltebruks IF som stod för motståndet. Anderstorp vann med 3–2 sedan Behar Ferizi, Johan Gunnarsson och Mirko Rakic gjort målen.

”17 man luftades och sammanfattningsvis så kan man väl säga att det var en bra halvlek och en dålig. Kul att se Edvin (Causevic) i sin första match för AIF som mittback och han gjorde en stabil insats. Under veckan blir det ett par pass ute på konstgräs och sedan match mot division 3–kollegan Lagan borta under lördagen”, skriver Anderstorp på sin webbplats.

Gnosjö spelade sin andra träningsmatch när Kulltorp stod för motståndet. Det blev en 0–2–förlust mot Ullared i den första matchen. Nu blev det vinst över division 4–laget Kulltorp med 6–1. John Wettebrand och Matej Dujmovic gjorde två mål var för Gnosjö. Ellis Culum och Jesper Claesson blev enmålsskyttar.

”Vi gjorde sex byten i matchen och det är skönt att se att bredden är bra och konkurrensen tuff. Samtliga gör en bra match idag”, skriver Gnosjö på sin webbplats.