Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

22-åriga Sevrina har varit försvunnen i två veckor – nu söker Missing People på nytt efter henne

22-åriga Sevrina från Smålandsstenar sågs senast den 4 juni. Sen dess är hon spårlöst försvunnen.
På lördagen kommer Missing People att söka efter henne igen.

Sevrina sågs senast för två veckor sedan i närheten av Tre Björkar, Equmeniakyrkans ”aktivitetshus” i Fållinge ett par kilometer utanför Smålandsstenar.

Hon har långt mellanblont hår och är cirka 165 centimeter lång. Vid försvinnandet var hon klädd i svart skinnjacka och bar en ryggsäck med sovsäck på. Enligt uppgift från Missing People sågs hon gå i riktning mot Skeppshult.

Missing People sökte efter Sevrina i Smålandsstenar förra helgen men utan resultat. På lördagen gör man ett nytt försök.

— Vi kommer att fortsätta att söka i skogarna i utkanten av samhället runt där hon sågs senast, berättar Tessan Jigfjord, operativ chef hos Missing People och ansvarig för sökinsatsen.

Förra helgen var man enligt henne ett 80-tal personer som sökte. Man använde också drönare och båt.

— Det är ett mysterium att Sevrina är borta. Om någon tror sig ha sett henne senare får de gärna höra av sig, säger Tessan Jigfjord.

Fotnot: I morgon samlas man klockan 11 vid Equmeniakyrkan på Burserydsvägen.