Värnamo Nyheter

Annons

Värnamodådet kan ha kopplingar till Bandidos

Värnamodådet kan ha kopplingar till Bandidos

Den man i 30-årsåldern som häktats som misstänkt för mordförsök i Värnamo poserar på Facebook med kläder och smycken från mc-klubben Bandidos.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Tunga namn tar strid för akutsjukhusen

Det nya partiet Bevara Akutsjukhusen som ställer upp i landstingsvalet får nu hjälp av tre erfarna och tunga namn på Värnamo sjukhus. De är alla oroliga över framtiden för akutsjukvården på sjukhuset.

Nu vattnar Finnvedsbostäder med Laganvatten

Finnvedsbostäder har köpt in en tank för att kunna använda sjövatten till sina utomhusplanteringar. Inte bara vid bevattningsförbud utan alltid.

Efter åren med den stora hemligheten – nu berättar familjen

Petra föddes i en pojkes kropp i en frikyrklig miljö. Efter en uppväxt med skam och självförnekelse kan hon äntligen börja leva offentligt som en kvinna.
Åren med den stora hemligheten har inte varit enkla, men familjen med fru, barn och barnbarn finns kvar. Nu berättar de öppet om sina tankar och känslor, för om det kan hjälpa andra så är det något bra.

Så har IFK och Värnamo Södra upplevt Gothia Cup

Gothia Cup lider mot sitt slut i och med lördagens finaler. De lokala lagen IFK Värnamo och Värnamo Södra sammanfattar nu sin vecka i Göteborg och världens största ungdomsturnering.

Länsstyrelsen kallade till krismöte: ”Vi måste vara rädda om varandra”

Länsstyrelsen i Jönköping hade på fredagen ett extrainsatt krismöte på grund av torkan.
– Vi har gått igenom vilken beredskap som finns i och vilken hjälp som finns att få i länet, säger Helena Jonsson, landshövding i Jönköpings län.

Opera live från New York i Gummifabriken: "Det är vårt mål"

Grattis alla operavänner i Värnamo. Snart kan Gummifabriken direktsända opera från Metropolitan i New York.

”Det här är bland det allvarligaste Sverige har upplevt”

Extremvärmen i Sverige fortsätter. Enligt SMHI talar inget för att regn är i sikte i tio dygn framöver. Samtidigt kallade regeringen till presskonferens på fredagen för att prata om skogsbränderna och vad Sverige behöver göra framöver. Enligt MSB-direktören Dan Eliasson är bränderna som rasar bland det allvarligaste Sverige har upplevt.

De har dansen som sommarjobb

Sex ungdomar i länet har fått ett ovanligt feriejobb i år. De ingår i dansgruppen Framework Summer Company och i september har deras föreställning premiär i Gummifabriken.
Artikel 2 av 9
Tunga namn tar strid för akutsjukhusen
Tillbaka till startsidan