Den svenska truppen mot Italien på måndagskvällen ser inte likadan ut som i fredags.

Albin Ekdahl, som fick utgå i den första playoffmatchen, finns inte med utan ersätts istället i startelvan av Jakob Johansson.

Mikael Lustig går direkt in i startelvan efter sin avstängning, vilket innebär att Laganbördige Emil Krafth petas från den ordinarie högerbacksplatsen. Med Krafth på bänken innebär det också att Johan Larsson inte får plats i matchtruppen. Istället kommer Jimmy Durmaz in i truppen, trots att han inte spelat match på över en månad på grund av skada.

– Alla spelare har återhämtat sig mycket bra och såg pigga ut på träningen i kväll, sa Janne Andersson på söndagskvällens presskonferens.

Ikväll har alltså Sverige 1–0 i ryggen med sig till San Siro, men enligt lagkaptenen kommer Sverige inte enbart att lägga sig i försvarsställning.

– Vi går inte in för att bara lägga oss på försvar. Vi ska hitta en smartness mellan försvars- och anfallsspel. Det går inte att spela försvar i 90 minuter, säger Andreas Granqvist.

Här är kvällens startelva:

Robin Olsen - Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg - Marcus Berg, Ola Toivonen.