I dagarna stod det klart att Värnamosonen Simon Thern lämnar AIK efter att låneavtalet löper ut med klubben. I stället kommer han att återvända till Holland och Heerenveen och fullfölja sitt kontrakt där.

Via ett inlägg från sitt Instagramkonto (se bilden) tackar han nu för sig genom ett känslofyllt brev:

Annons

– Tack för allt för denna gång! Ni har vart ett fantastiskt stöd och visat en enorm kärlek och uppskattning för det man gjort. Även om jag självklart velat ni skulle få se mer och ännu bättre än det som blev. Men men så är fotbollen ibland o då gäller det bara att borra ner tjurskallen o jobba hårt. Oavsett hoppas jag ni fått en positiv bild av mig som både spelare och människa. Våra vägar kommer säkerligen mötas igen på ett eller annat sätt. Tack för allt, skriver Simon Thern från sitt Instagramkonto.

Han skriver sedan under inlägget med signaturen "#DK", något som kan vara en förkortning av epitetet "derbykungen" som han tilldelade sig själv efter att ha avgjort Stockholmsderbyt mot Djurgården i våras.

Varm hälsning

Simon Thern skickar även en varm hälsning till AIK-stjärnan och lagkamraten Daniel Sundgren som är inlagd på sjukhus till följd av akuta andningsproblem.

– Min käre vän må du snart vara på benen igen o sprida din härliga energi! Dig har jag kommit extra nära o det är jag himla glad och tacksam för att man fått en vän för livet!, skriver Simon Thern.