Värnamo Nyheter

Annons

Sverigeloppet gästade Värnamo

Sverigeloppet gästade Värnamo

Ett 40-tal cyklister gästade Värnamo natten mellan onsdag och torsdag. Det var deltagare i Sverigeloppet, som nu återinvigts. Initiativtagaren och OS-guldmedaljören var så klart också på plats.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Hund död efter vargattack: ”Väldigt ovanligt”

En hund attackerades i helgen av en varg vid lösjakt i Sävsjö kommun, det bekräftar länsstyrelsen. Hunden fick så allvarliga skador att den fick avlivas.
– Ägaren hade först misstankar om vildsvinsangrepp, säger Linda Andersson, som är rovdjursansvarig på länsstyrelsen i Jönköping.

Rysk klubb köper Hiljemark – trots begränsad speltid

Gislavedsonen Oscar Hiljemark gick på lån från Genoa till Dynamo Moskva.
Nu köper ryska klubben loss svensken.

Sundberg: Konsten att göra reklam av ideologi

Så årets julklapp är en mobillåda. Det är en behållare, fast den kan egentligen se ut hursomhelst: som en uttjänt Ecco-sko eller en mosbricka eller vadsomhelst som har kapacitet att rymma mobiltelefoner. Så om du ser ett föremål som innehåller en eller flera mobiltelefoner är det helt enkelt en mobillåda, och således en potentiell julklapp.

Nya stadsdelen överklagas – igen

Värnamo Naturskyddsförening ger inte upp kampen mot planerna på att bygga en ny stadsdel på jordbruksmarken söder om sjukhuset.
Nu vänder man sig till överdomstolen för att få stopp på exploateringen.

Fortfarande brist på skolpsykologer – men förändrat arbete ska lösa problemen inom elevhälsan

Det råder fortfarande brist på skolpsykologer i Gislaveds kommun. Nu ska ett förändrat arbete inom elevhälsan garantera att eleverna får den hjälp de behöver.

Lastbil i diket – väg stängdes av under bärgning

En lastbil körde ner i diket på väg 26 strax norr om Smålandsstenar. Lastbilen behövde bärgas och vägen behövde stängas av under räddningsarbetet.

9 av 10 vill se lagkrav på reflexer för fotgängare

Majoriteten av bilisterna önskar att fotgängare syns bättre i mörkret, det visar undersökningen Synbesiktningen. Hela 86 procent av dem som deltog tycker att ett lagkrav på att fotgängare ska bära reflex vore en bra idé.

Värnamo HK drar sig ur serien: ”Handbollen i Småland mår inte bra”

Mitt under brinnande säsong tvingas Värnamo HK att lägga ner sitt A–lag.
– Det är tråkigt. Vi var lite av den sista utposten för handboll i mindre småländska orter, säger Anders Landin, som är ordförande för Värnamo HK.
Artikel 2 av 9
Hund död efter vargattack: ”Väldigt ovanligt”
Tillbaka till startsidan