Läs mer: Flera anmärkningar på förskola

Just nu är det tight för personalstyrkan på hamburgerrestaurangen, berättar Robert Gustavsson som är distriktschef för Värnamo.

— Det är ändå väldigt roligt med anställningar. Det är ett lyxproblem, säger han.

Annons

Restaurangen söker alltså 16 tjänster med personer som är sugna på att tillaga hamburgare i Värnamo. Personerna som söker måste vara minst 16 år men Robert Gustavsson ser helst att personalen är över 18.

— Det bästa vore om personalen är över 18 år med tanke på att vi har öppet på kvällarna och att man som 16-åring inte får jobba alla tider. Så visst vore det bästa om vi hade personal som kunde täcka alla tider, men är man 16 år är man välkommen att söka, berättar Robert Gustavsson.

Söker unga och äldre

De lediga tjänsterna är timanställningar och enstaka dagar. Personalen får utbildning för att kunna hantera alla stationer som kassan, drive-in, köket och expresskioskerna. Restaurangen söker både unga och äldre.

— Vi vill ha en mångfald bland våra medarbetare och söker därför både unga och äldre, kvinnor och män, svenskfödda och icke svenskfödda. Vi vill ha olika typer av individer, jag tror att det är då vi kan serva våra gäster bäst, som alla är olika, berättar Robert Gustavsson.