Värnamo Nyheter

Annons

Polisen trodde de tog gängkriminell på bar gärning

Polisen trodde de tog gängkriminell på bar gärning

Två män från Värnamo stoppades när de lämnade Bandidos lokaler i Lagan i slutet av september förra året. När polisen upptäckte att en av dem hade vapendelar i fickan, blev det husrannsakan i både bilen och i Bandidos lokaler.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Skadad i rasolyckan hälsar från sjukhuset: "Jag mår bra!"

Mannen skadades på måndagen när ett festivaltält till Värnamodagarna skulle resas. Här är hans hälsning till alla som oroat sig.

Magnus Utvik: 1968 var inte bara blommor i håret och uppror

I augusti 1968 invaderades Tjeckoslovakien av sovjetiska trupper. Händelsen fick stora konsekvenser för den demokratiska oppositionen i Sovjetunionen, skriver författaren Magnus Utvik.

Värnamorestaurang fick stänga - var för varmt

Sommarens stekheta värme påverkade Värnamos restauranger på olika sätt. En av restaurangerna fick stänga sex kvällar.

De tog sig till eliten utan utslagning i laget

P15-laget i Värnamo Södra har hållit ihop sedan de var fyra år – och jämfört med andra elitlag har de nått framgång med ett annorlunda tankesätt.

Det här får du inte missa på Värnamodagarna

Årets Värnamodagarna har dragit igång! Festgeneral Alexandra Pepin tipsar om nya roligheter och vad man absolut inte får missa under den fem dagar långa folkfesten.

#kandulova: Ställ kommunens bästa före blockpolitiken

Ja till samarbete över blockgränserna och några nej till samarbete med SD. Så svarar alla partier – utom ett – i #kandulova.

Vem vill vara med och rädda världen?

Förhoppningen var att de sökande skulle stå på kö till den nya polymeringenjörsutbildningen, men så blev det inte riktigt.
– Det var många som gratulerade oss när vi fick utbildningen, men sedan somnade de om igen, konstaterar Joakim Wiedesheim.

Syltan i Vandalorum nominerad av gastronomisk akademi

Vandalorums restaurang Syltan är en av tre finalister som tävlar om priset för ”destinations- och landsbygdsutveckling genom matupplevelse”.
Artikel 2 av 9
Skadad i rasolyckan hälsar från sjukhuset: "Jag mår bra!"
Tillbaka till startsidan