LÄS MER: Kyrkan hålls öppen efter Nathalies död

Den döda personen påträffades söder om Eksjö vid lunchtid på söndagen, uppger polisens presstalesperson Åsa Willsund. Polisen uppger att de inte misstänker något brott i samband med dödsfallet.

21-åriga Nathalie anmäldes försvunnen på kvällen den 15 december. Hon skulle då ha åkt till Malmö, men kom aldrig fram. Senare meddelade polisen att den sista säkra iakttagelsen av Nathalie hade skett i utkanten av Eksjö på lördagen.

Relaterat: Kyrkan hålls öppen efter Nathalies död

De efterföljande dagarna pågick en stor sökinsats på Höglandet där polisen, frivilligorganisation Missing People och Försvarsmakten sökte efter Nathalie. Det hetaste spåret i sökinsatserna var signaler från Nathalies mobiltelefon som för sista gången hade registrerades via en mobilmast i närheten av Ormaryd på söndagen.

I torsdags meddelade polisen att de avbryter den stora sökinsatsen då möjligheterna att hitta Nathalie vid liv bedömdes som väldigt små. Missing People uppgav dock att de skulle fortsätta att söka.

Eksjö kommun har aktiviterat sin posom-grupp efter dödsbeskedet och Eksjö kyrka kommer under söndagskvällen att hålla öppet för den som känner behov av att prata om det inträffade.

Annons

Kronologi: Nathalies försvinnande

Fredag 14 december: 21-åriga Eksjöbon Nathalie sågs för sista gången då hon på kvälle..

Kronologi: Nathalies försvinnande

Fredag 14 december: 21-åriga Eksjöbon Nathalie sågs för sista gången då hon på kvällen tillsammans med sina arbetarkamrater var på en julfest på Eksjö Stadshotell.

Lördag 15 december: Nathalie ska resa från Eksjö till Malmö för att träffa sin bror och tåget ska vara framme vid 13-tiden. På morgonen har Nathalie kontakt med sin mamma och vid lunchtid meddelar hon sin bror att hon är på väg och de ses snart. Men Nathalie kommer aldrig fram till Malmö och går inte att få kontakt med på telefon. Vid 21-tiden på kvällen polisanmäler familjen att hon är försvunnen.

Söndag 16 december: Polisen och frivilligorganisationen Missing People inleder sökinsatserna i Eksjö. Senare bekräftar polisen att den sista signalen från Nathalies mobiltelefon har registrerats via en mobilmast i närheten av Ormaryd på söndagen.

Måndag 17 december: Sökinsatsen utökas och polisen går ut med ett signalement på Nathalie till allmänheten i hopp om att få in fler tips.

Tisdag 18 december: Försvarsmakten på Ing 2 i Eksjö kallas in i sökinsatsen och bidrar med personal, mc-fordon och bandvagnar. Polisen upprättar även en anmälan om människorov och två personer förhörs. Båda personerna avskrivs dock från brottsmisstankar.

Onsdag 19 december: Polis, militär och Missing People fortsatte sina sökningar i och omkring Eksjö. Polisen uppgav att de inte trodde att hon hade utsatts för brott och släppte nya bilder på Nathalie där hon hade fångats på en övervakningskamera i Eksjö.

Torsdag 20 december: Polisen meddelar att de avbryter den stora sökinsatsen på Höglandet. De bekräftar att den sista säkra iakttagelsen av Nathalie har skett på Kapellvägen i Eksjö på lördagen och att det även finns digitala spår från hennes mobil i närheten av Kvarnarpasjön. Missing People uppger dock att de kommer fortsätta sina sökinsatser.

Söndag 23 december: Nathalie påträffas död i terrängen söder om Eksjö.