Värnamo Nyheter

Annons

Öppnar för samarbete - men M vill inte fortsätta

Öppnar för samarbete - men M vill inte fortsätta

Trots tappet är Socialdemokraterna största partiet i Gislaveds kommun, enligt preliminära siffror. Nu öppnar man för samarbete med andra partier för att få majoritet. Men Moderaterna vill inte fortsätta tillsammans.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Stort intresse för tjejernas idrottsskola

Utrikesfödda tjejer är underrepresenterade inom föreningslivet, menar Maria och Antonela, som ville göra något åt detta. De startade därför idrottsskola för flickor och det visade sig att intresset var större än de hade vågat hoppas på.

Vad är det som lockar med 3D-effekten?

Kan man göra konstverk med hjälp av 3D effekter? Den frågan ville konstnären Fredrik Wretman besvara när han först började arbeta med 3D effekter.

Kulltorp föll hemma mot Vrigstad

Ny norsk litteratur – på svenska

I den andra delen av kulturredaktionens serie om översatt litteratur fördjupar sig Björn Kohlström i utgivningen från vårt grannland. Av tre nya norska romaner är två självbiografiskt anstrukna. De är båda läsvärda, och lika bra, men helt annorlunda, är Matias Faldbakkens schematiska roman om en kypares sammanbrott, skriver han.

Brand på speedwaybanan i Gislaved – rubriceras som mordbrand

En brand bröt under fredagskvällen ut i en fristående byggnad på speedwaybanan i Gislaved. Vad som föranledde branden är fortfarande okänt.

Semesterfesten flyttar in på hotellet

Det blir ingen semesterfest i Folkets park i Smålandsstenar i sommar. Istället flyttar festen inomhus när en ny arrangör tar över.

Thern om storsatsningen i Värnamo: "Det kommer att bli riktigt bra"

Tillsammans med bland andra fotbollsspelaren Markus Rosenberg och Jonas Thern gör nu Simon Thern en mycket intressant investering i Värnamo.
– Det känns bra att skapa något eget här i regionen, säger Simon Thern till Värnamo Nyheter.

2019 års studenter fick springa ut på baksidan av Fenix

Förväntansfull väntan på gräsmattan ner mot Hjortsjön. Folk kollar på klockan: Är allt på plats? Ja, nu öppnas dörrarna och de första studenterna strömmar ut!
Artikel 2 av 9
Stort intresse för tjejernas idrottsskola
Tillbaka till startsidan