Den förra ägaren, Amir Arman, valde att sälja sin grill för ungefär en månad sedan.

– Jag sålde den av många anledningar då jag ville vidare och närma mig familjen och få lite fritid, vilket jag inte hade där, säger han.

LÄS MER: Populära gatukäket till salu igen

Annons

Det har varit mycket fram och tillbaka under åren om försäljning av grillen, men nu är det alltså klart att en ny ägare tar över. Amir Arman hoppas på att den nya ägaren kommer fortsätta att köra på samma koncept.

– Vet inte så mycket om den nya ägaren eller vad hon har för planer. Jag diskuterade inte så mycket med henne då jag hade bråttom med att sälja den och valde att acceptera vilket bud som än kom in.

Lämnar Gislaved

Amir Arman ska först försöka njuta lite av sin semester innan han kommer tillbaka till Sverige med nya planer.

– Det känns både skönt och ledsamt då jag lade min själ och all min tid på grillen och nu finns den inte kvar längre. Jag kommer att sakna kunderna jättemycket för att jag hade blivit vän med alla och en del blev som en familj för mig, berättar han.

Men nu väntar alltså nya planer för den förra grillägaren.

– Jag kommer inte att stanna kvar i Gislaved utan kommer att gå vidare och jobba med annat som jag har planerat länge. Jag kan säga att till en början kan det bli ett café i Vimmerby som jag kommer att ta över och därefter blir det en annan bransch.

VN.se har försökt nå den nya ägaren för en kommentar.

Mat