Värnamo Nyheter

Annons

Nu satsar Iréne på chokladpraliner

Nu satsar Iréne på chokladpraliner

Vad kan man göra när man är 83 år och precis har sålt sin rörelse med tillhörande webbutik?
Man kan ju starta en ny butik.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Kommunen hjälper bönder med vatten till sina djur

Lantbrukets djur måste få vatten i alla lägen. Nu erbjuder Gislaveds kommun bönder att få vatten som hämtas ur Nissan.

Många nya ansikten när IFK slog serieledarna

IFK Värnamo träningsspelade hemma mot Falkenberg under lördagen. IFK vann matchen med en trupp där många ansikten var nya.

Tunga namn tar strid för akutsjukhusen

Det nya partiet Bevara Akutsjukhusen som ställer upp i landstingsvalet får nu hjälp av tre erfarna och tunga namn på Värnamo sjukhus. De är alla oroliga över framtiden för akutsjukvården på sjukhuset.

Jänkarna samlas för kvällens stora cruising

Nu mullrar det på infartslederna till Värnamo, som i kväll står i centrum för raggare med amerikanska bilar. Det blir folkfest och långa karavaner av breda bilar på gatorna. Se alla bilder senare.

Lejonens kommande motståndare vädjar till fansen för att fullfölja säsongen

Masarna har haft det tungt sportsligt den här säsongen. Det verkar som att laget även haft det tufft ekonomiskt för nu vädjar Lejonens kommande motståndare till fansen för att kunna fullfölja säsongen.

Krönika: Lyssna på en hycklares råd

Två timmar och tjugofem minuter. Jag upptäckte för någon vecka sedan att man kan se i sin mobiltelefon exakt hur många minuter man använder olika program varje dag- och det var då jag för första gången insåg att jag har ett beroende.

Nu vattnar Finnvedsbostäder med Laganvatten

Finnvedsbostäder har köpt in en tank för att kunna använda sjövatten till sina utomhusplanteringar. Inte bara vid bevattningsförbud utan alltid.

Efter åren med den stora hemligheten – nu berättar familjen

Petra föddes i en pojkes kropp i en frikyrklig miljö. Efter en uppväxt med skam och självförnekelse kan hon äntligen börja leva offentligt som en kvinna.
Åren med den stora hemligheten har inte varit enkla, men familjen med fru, barn och barnbarn finns kvar. Nu berättar de öppet om sina tankar och känslor, för om det kan hjälpa andra så är det något bra.
Artikel 2 av 9
Kommunen hjälper bönder med vatten till sina djur
Tillbaka till startsidan