Annons

E4 öppnades i natt efter långa köer

E4 öppnades i natt efter långa köer

Hela natten till fredag var E4:an söder om Markaryd avstängd efter en olycka med lastbil och bil. Vägen öppnades vid 05-tiden på fredagsmorgonen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Gnosjösonens Queenbilder i ny bok

Gnosjösonen och fotografen Torleif Svensson följde med Queen på deras sista turné med Freddie Mercury. 33 år senare har bilderna blivit både bok och utställning.
– På turnén ville Brian May se bilderna varje dag, så jag åkte runt och letade fotolabb överallt där vi var.

En till sjukhus efter avåkning

En person skadades i en singelolycka på eftermiddagen. Bilen körde av vägen mellan Månsarp och Bondstorp. Föraren fick åka till sjukhus.

Ledare: Absurt med åtal för att folk dansar

"Åklagaren har som bevisning åberopat filmklipp som ska bevisa att dans förekom vid tidpunkter då det egentligen inte var tillåtet." Ett absurt åtal som förhoppningsvis blir det sista i sitt slag.

SM-vinnare uppmärksammades

Fyra svenska mästare i olika idrotter uppmärksammas i år av fritid- och folkhälsonämnden. Det är guldmedaljörer i alltifrån skytte till bangolf som har koppling till kommunen.

Fehima blev familjens "svarta får" – nu bygger hon sitt egna skönhetsimperium

Fehima Smajic ler och säger att hon är familjens svarta får. Medan två av syskonen blev läkare satsade Fehima på skönhetsbranschen.
Efter knappt tio år i Sverige driver hon egna salongen ”Glamour Studio Emma” mitt i Jönköping, där hon har specialiserat sig på permanent makeup (PMU).
Hon har även patenterat en egen produktserie och reser runt i Europa och utbildar inom kosmetiska tatueringar.

Palmgrengruppen säljer företag – som etableras i Eksjö

Palmgrengruppen AB säljer Tältspecialisten Finnveden AB till duon Marcus Johansson, som driver MW Sjögården i Eksjö, och Richard Ivarsson.
– Företaget har vuxit och utvecklats rejält och vi känner att det inte längre tillhör vår kärnverksamhet, säger Niclas Palmgren, koncernkontroller i Palmgrengruppen AB.

IFK Värnamo har klart med ny sportchef: ”Nu gäller det att jobba småländskt”

Thomas Lundqvist hoppar av – och ett välkänt ansikte tar över. Håkan Söderberg blir ny sportchef för IFK Värnamo i division 1.
– Att Jonas Thern fortsätter var av avgörande betydelse för att jag skulle hoppa på det här, säger Håkan Söderberg till Värnamo Nyheter.

Fullt upp både för Åker och kulturskoleelever

December bjuder på både det ena och det andra i Åker. Under den gångna helgen var det den kommunala kulturskolan som stod för fredagens program.
Artikel 2 av 9
Gnosjösonens Queenbilder i ny bok
Tillbaka till startsidan