Jaroslaw Hampel, Mathias Thörnblom, Robert Lambert och Kacper Woryna är förarna som Lejonen har kontrakt med till nästa säsong. Nu presenterar Gislavedslaget ytterligare en av årets förare som kommer att stanna.

Relaterat: Efter tung vinst – så många poäng behöver Lejonen för att nå slutspel

Krzysztof Kasprzak har skrivit på för två nya år i klubben, ett avtal som sträcker sig över säsongerna 2020-2021. Lagledarna Anders Fröjd och Mikael Holmstrand är nöjda med att ha 35-åringen i sitt lag.

"KK har kört 11 matcher för klubben hittills i år och har varit uttagen i nomineringsheaten i 7 av dessa matcher vilket säger en del om han höga och jämna kapacitet. Som person är han lätt att arbeta med och ha i laget. Han pratar bra engelska och är en positiv och engagerad person vid sidan av banan och med en enorm vinnarskalle när han får på sig hjälmen", skriver Lejonen på sin hemsida.

Polacken har imponerat under stora delar av året och ligger tvåa i lagets interna snittliga, bakom ledande Maksym Drabik.

Under tisdagskvällen kör Lejonen en bortamatch mot regerande mästarna Smederna. Gislavedslaget har just nu den sista slutspelsplatsen i sin ägo, två poäng före jagande Piraterna.

Relaterat: Viktig pusselbit på plats för Lejonen: ”Gick snabbt och smidigt”
Relaterat: "Jag har en positiv känsla – det här ska räcka till slutspel"