Annons

Klart med ägarskifte för hus i Skillingaryd

Klart med ägarskifte för hus i Skillingaryd

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Gnosjö IF laddar för klassisk cup hemma i Töllstorpshallen

Förra året var det IFK Grimslöv/V. Torsås som åkte hem med segerbucklan och en vinnarcheck på 7 000 kronor. Detta efter finalvinst över Gnosjö IF i Joma Cup. Nu på lördag spelas 2020 års upplaga av cupen och det kommer att spelas futsal från morgon till kväll i Töllstorpshallen. Det blir den 15:e årgången av cupen sedan starten.

Anderstorps SK är förhoppningsfulla: ”Målet är att gå vidare”

Det blir mycket handboll i Anderstorps sporthall till helgen. Steg 3 i kvalet till ungdoms–SM ska avgöras. Hemmaspelande Anderstorps SK kommer fulla av förhoppningar och målet är att ta sig vidare. ASK är det enda småländska laget som är kvar i turneringen.

Mer semester vid träning kan testas i Gnosjö

Sandberg (KD) och Parman (S) föreslog att de som tränar på fritiden ska få mer semester. Nu kan förslaget komma att testas bland en grupp frivilliga, men kommunalrådet är tveksam till om det skulle få någon effekt:
– Jag är mycket tveksam till det här, säger Kristine Hästmark (M).

”Om andra övar i en elbil så kanske de också vill köra upp i en för klimatets skull”

Förra fredagen fyllde hon 18 och en vecka senare blir Alva Kallio Värnamos första körskoleelev att ta körkort med en elbil.
– Den var väldigt lättkörd och den ger all styrka på en gång. Det känns lite coolt ändå, säger hon.

Jonas Nilsson: En utställning som ger framtidshopp

I helgen öppnar vårens stora konstutställning på Jönköpings läns museum. Det är konstnären Maria Friberg som visar bilder av ungdomar som stillsamt uttrycker olika former av motstånd. Utställningen är inspirerad av klimataktivisten Greta Thunberg – men också av konstnären John Bauer.

Forskning visar att många barn mår dåligt och får sämre betyg

Två av fem barn i årskurs 6 har huvudvärk eller ont i magen minst en gång i veckan. Det visar den forskning som Susanne Ragnarsson, doktorand vid Umeå universitet och uppvuxen i Vaggeryd, presenterar på fredag.

Gustav Juntti: Det stora och svåra kan förstås i det lilla

Ledarsidan är ingens ombud. Men vi står alltid bredvid den lilla människan.

Nyhetssnack: Säsongspremiär, döda kroppar och talmannen

Det är dags för säsongpremiär för Nyhetssnack – podden om nyheter och journalistik i Jönköpings län. I årets första avsnitt pratar vi om döda kroppar på utställning, Peter Perssons avhopp från riksdagen, talmannen Andreas Norléns besök på redaktionen och mycket mer.
Artikel 2 av 9
Gnosjö IF laddar för klassisk cup hemma i Töllstorpshallen
Tillbaka till startsidan