Värnamo Nyheter

Annons

”Jag har alltid drömt om att leva på musiken”

”Jag har alltid drömt om att leva på musiken”

17
-
åriga Ida Ramberg från Värnamo släppte nyligen sin första singel, som hon både skrivit och komponerat själv.
Hennes mål är att en dag kunna leva på musiken.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Lågt vatten vid Hungerhallarna

Det finns många sägner om Hungerhallarna i Storasjön vid Hällabäck, men inte mycket nedskrivet. Helt sant är i alla fall att de nu syns igen och ett nytt år är inristat i de historiska klipphällarna.

Apladalen spelplats för deckarmysterium

Värnamo är först ut i en ny satsning på interaktiv ungdomsdeckare. I Apladalen kan man nu ge sig ut på vild jakt efter fiktiva skurkar.

Här lyfter planet med brandmännen

Vid lunchtid på söndagen flög brandmän från Jönköpings län till skogsbränderna i norr. Brandmännen flögs från Jönköping Airport i ett Herculesplan som Försvarsmakten satte in.

Flera lokala framgångar i världens största tävling

O-ringen pågår just nu i Örnsköldsvik. Det är den största orienteringstävlingen i världen och redan första dagen har några lokala löpare utmärkt sig.

Reste tillbaka efter 46 år: "Kändes väldigt overkligt"

För första gången sedan hon adopterades bort för 46 år sedan återvände Monica Hellström till Sydkorea. Det blev en resa som väckte många tankar och känslor.

70-tal polska brandmän tog rast i Värnamo

En märklig syn mötte dem som besökte Bredasten utanför Värnamo under lördagskvällen. Inte mindre än 22 brandfordon stannade för att fylla på sina tankar och över 70 brandmän tog sig en kopp kaffe.

Konstnärspar tog över smedjan – gör skulpturer till sjukhus i Stockholm

Hans skulpturer håller i evigheter. Hennes blir trasor efter en månad. Möt konstnärsparet som fått liv i den gamla smedjan i Långö.

Brandrisken stoppar rallytävling

Mästarmötet, en tävling där de bästa förarna från Sydsvenska Rallycupen är med, skulle körts i helgen som kommer. Nu får SMK-förarna dock sikta in sig på ett annat datum då torkan sätter stopp för tävlingarna.
Artikel 2 av 9
Lågt vatten vid Hungerhallarna
Tillbaka till startsidan