Varje år utses årets bästa golfklubb av något som kallas Golfhäftet. Det går till så att alla golfare som använder sig av Golfhäftet får en enkät varje gång de spelat på en bana. I den enkäten ska spelare fylla i vilken upplevelse man fått av banan, anläggningen och en del annat runt omkring. Spelarna betygsätter sin upplevelse på varje anläggning helt enkelt. Detta räknas sedan ihop och en vinnare av årets bästa golfklubb utses.

Annons

Efter att 95 000 enkäter gåtts igenom har nu Isaberg GK blivit utsedd till årets bästa golfklubb 2017. Det är också andra året i rad som klubben vinner utmärkelsen.

– Det är såklart skithäftigt och väldigt roligt att våra gäster gillar våra anläggningar och har haft en bra upplevelse när de varit här. Dessutom så blev vår östra bana nummer ett på listan medan vår västra bana blev nummer två och det känns extra roligt, säger klubbchefen Jacob Stenkil om utmärkelsen.

Det är andra året i rad som ni får den här utmärkelsen, vad är det som ni göra så bra?

– Vi jobbar väldigt hårt med att leverera bra kvalitet på våra banor, att ha en trevlig och behjälplig personal, bra restaurang och en bra shop. Vi jobbar från alla håll och kanter för att göra det så bra som möjligt för våra gäster helt enkelt.

Och nu går ni för tre år i rad då?

– Ja, vi kan ju slå alla rekord nu. Det hade varit häftigt om vi kunde göra det. Det känns också kul att vi kan erbjuda mer än bara golfare någonting. Vi hade ju SM i footgolf i somras och det känns härligt att kunna erbjuda en hel anläggning och inte bara själva golfen.