Det var när AEK Aten låg under med 0–2 i den tuffa bortamatchen på Allianz Arena som Hult hamnade i bråk med lagkamraten Uros Cosic.

Cosic orsakade först en straff när han fällde storstjärnan Robert Lewandowski i straffområdet vilket gjorde att hemmalaget kunde ta ledningen. Sedan var Cosic på efterkälken när samme Lewandowski gjorde 2–0.

Fem minuter efter målet fick Cosic ett utbrott på Niklas Hult efter en spelvändning som Värnamokillen orsakat på grund av ett misslyckat inlägg. Då ska Hult bland annat ha replikerat: ”Det var dina två mål”, enligt Sportbladet.

Då tappade Uros Cosic humöret och slet av Niklas Hults hårtofs. Domaren fick gå fram och lugna ner bråket mellan lagkamraterna.

– Det blev lite munhuggning. Vi var inte överens vid någon situation. Det är sånt som händer. Vi har pratat med varandra efter matchen. Det såg nog värre ut än det var. Det är glömt nu, säger Hult till Sportbladet och fortsätter:

– Jag kommer inte ihåg vad vi snackade om. Vi skrek dumma grejer till varandra båda två. Det är så det är på fotbollsplanen ibland. Man är trött i både kropp och huvud när man möter Bayern München på bortaplan och då kan det slå slint för båda.

Matchen slutade 2–0 till Bayern. Med två matcher kvar i gruppspelet ligger AEK Aten sist.

Annons