Ludvig Boquist gjorde hela 88 poäng för GSK Hockey under två säsongers spel. Förra vintern tillhörde han Halmstad Hammers i ettan men nu har Boquist alltså bestämt sig för att spela för GSK kommande säsong. Säkert en fin förstärkning för division 2–klubben.

– Skönt och riktigt roligt att komma hem till Gislaved och laget igen efter en säsong med mycket upp och ner för egen del. Hoppas givetvis på en bra säsong och att alla visar klubbhjärta och en riktig kämpaglöd. Sen är ju en välfylld Gislerinken riktigt kul att lira i så vi hoppas på lika mycket publik, säger Ludvig Boquist till GSK Hockeys webbplats.

Relaterat: GSK tar in tunga namn – vill ha fler: "Klart det lockar"

Hos GSK är man naturligtvis glada över att Ludvig Boquist har skrivit på ett avtal över den kommande säsongen.

– Vi är mycket glada över att Ludvig valt att skriva på för oss nästa säsong. Han är en välbekant spelare för de flesta och behöver ingen närmare presentation. Senast han spelade för GSK var han en stor profil och idol för både äldre och yngre supportrar. Ludvig är en viktig kugge i laget både på och utanför isen och vi hälsar honom varmt välkommen tillbaka, säger GSK:s Mattias Bjelke till klubbens webbplats.

Relaterat: GSK och Värnamo hamnar i olika serier: "Synd"