— Vi är stolta över vår fantastiska personal, som är en förutsättning för att vara med och tävla om en topplacering bland Sveriges konferenshotell, säger Hans Edberg, vd för Hooks Herrgård.

Annons

Det är inte första gången som Hooks herrgård prisas. För knappt två år sedan berättade vi att man fått pris som ”Bästa mötesanläggning 2016”. Då var det 3 000 affärsresenärer och beslutsfattare som röstade fram anläggningen på Business Travel Awards.

Läs mer: Hooks herrgårds mötesanläggning prisas

En mystisk gäst

Den här gången är det Scandinavian Service & Quality Awards som har bedömt prestationerna inom i stort sett samma område, men under 2017. En av metoderna som använts för att jämföra de nominerade är så kallad ”Mystery Shopping”, vilket innebär att en person agerar test-gäst. Hur är personalens bemötande och hur upplevs tjänsten man betalat för?

Även omdömen från sajter som Booking.com och TripAdvisor har utvärderats.

Och, uppenbarligen, fanns det inte så mycket att klaga på. Av 30 nominerade anläggningar togs Hooks herrgård ut som en av tre finalister. Av dessa hamnade man sedan i mellanskiktet, passerade av Noors slott men före Stenungsbaden Yacht Club.

Se även: Hooks Herrgård får ansiktslyft – så ska klassiska gården byggas ut