Värnamo Nyheter

Annons

EU gillar Värnamo kommuns valfilm

EU gillar Värnamo kommuns valfilm

Den gjordes med minsta tänkbara budget, men resultatet blev så lyckat att till och med EU lagt ut Värnamo kommuns valfilm på www.europarl.europa.eu.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Moderaterna vill bygga dagis vid sjukhusen

Mer läkartid på äldreboenden, 4 000 kronor extra i lön till skickliga sjuksköterskor, övervakningskameror på akutmottagningar och eget dagis för personal på sjukhusen. Det är exempel på vad Moderaterna vill satsa på för Region Jönköpings län.

Simhallen fortfarande stängd

Simhallen i Gislaved är fortfarande stängd. Efter de tekniska problem som uppstod i helgen har man felsökt och nu pågår ett intensivt arbete med att åtgärda problemet.

Vapenmannen menar att domen är full av faktafel

Först överklagade åklagaren domen om vapenbrottet i Taberg, och yrkade på ett skärpt straff. Nu överklagar även den dömde mannen domen. Han menar att han borde frikännas helt och bifogar en lång lista på vad han menar är faktafel i tingsrättens dom.

VM–guld och världsrekord till Gislaved: "Det är fantastiskt roligt"

Anneli Lundell från Gislaved slog till ordentligt under helgen och spelade hem ett VM–guld. Men inte nog med. Lundell passade tidigare under den gångna veckan på att fixa ett världsrekord.
– Fantastiskt roligt, tycker hon.

Marina från Hillerstorp blev snabbast runt Vättern igen

Hillerstorpsbon Marina Emanuelsson gjorde det igen. I helgen blev hon snabbaste kvinna över mållinjen när Vätternrundan avgjordes.

Stor dag för Hiljemark: ”Vi är helt tagna”

Gislavedskillen Oscar Hiljemark har gift sig med sin Elin.

Sverigepremiär för unik rodelbana på Isaberg

Det är en av de största investeringarna i Stiftelsen Isabergstoppens historia och förväntas bli turistanläggningens största sommarattraktion. På midsommarafton invigs den nya rodelbanan på Isaberg Mountain Resort.

De tar över ”Årets unga ledande kvinna” – vill få bättre spridning i länet

Efter att ha arrangerat utmärkelsen ”Årets unga ledande kvinna” i Jönköpings län i fyra år lämnar Ridsportalliansen nu över ansvaret till Science Park och Handelskammaren i Jönköpings län.
– Vi känner oss stolta, det är ett fint arv som vi är tacksamma att vi har fått ta över och driva vidare, säger Maria Göransdotter Lindén, Science Park.
Artikel 2 av 9
Moderaterna vill bygga dagis vid sjukhusen
Tillbaka till startsidan