Värnamo Nyheter berättade nyligen hur lagbygget fortgår för GSK Hockey. Nu är det klart att ytterligare en pusselbit är på plats inför säsongen 2019/2020. Det är Denis Suvajac som har förlängt sitt kontrakt med Gislavedsklubben.

Och hos GSK Hockey är glädjen stor över att Denis Suvajac väljer att stanna kvar. Så här kommenterar tränaren Mattias Remstam kontraktsförlängningen:

"GSK:s egna Zlatan kör vidare. Denis är en rutinerad spelare som är offensivt skicklig, kan göra det oväntade på isen och bidrar även med det fysiska spelet. Hoppas med en bra sommar att Denis kan ta ytterligare kliv och bli en ledande spelare i GSK kommande säsong. Bidrog med 25 poäng (12+13) på 34 spelade matcher", säger han till GSK:s webbplats.

Relaterat: Sju spelare klara för GSK

"Det ska bli otroligt kul med ännu en säsong med GSK, det finns inget annat lag på kartan att spela för. GSK har något spännande på gång och den vill jag vara en del utav. Hade även varit kul och få hem en och annan GSK:are där ute. Nu får vi se till att vi får en ordentlig sommarträning så att vi orkar spela dessa 60 minuter", kommenterar Denis Suvajac till GSK:s webbplats.