Hanna Bilén är 24 år och kommer från Värnamo men bor nu i Stockholm. Just nu jobbar hon med radioprogrammet Vakna med NRJ och tack vare jobbet på NRJ fick hon också chansen att vara med på tv. En av hennes kollegor på Vakna med NRJ är nämligen programledare för programmet Hemlig beundrare som den här veckan börjar på TV3.

– Jag jobbar ju med Malin Gramer som är programledare för Hemlig beundrare. Vi satt och pratade om programmet och då sa jag lite på skämt att jag ju kunde vara med. Malin tog det dock inte som ett skämt utan pitchade det och helt plötsligt var jag med i programmet, säger Hanna om hur det kom sig att hon nu dyker upp i tv-rutan.

Programmet Hemlig beundrare går ut på att en person får bjuda ut en person som han eller hon är hemligt förälskad i. Personen som blir bjuden på dejten vet inte vem det är som är den hemliga beundraren förrän dejten drar igång.

Annons

För Hannas del blev det en dejt med den förre detta Paradise Hotel-deltagaren Hampus Marcussen. Att det blev just han var mer av en slump än en faktiskt crush från Hannas sida.

– Vi känner varandra lite sedan innan och sen när jag skulle vara med i programmet så gav jag Malin (Gramer) namnet på tre olika killar så fick hon välja ut en. Hampus ville ju vara med på tv så då blev det han.

Så han är inte din hemliga förälskelse egentligen?

– Haha nej, det var väl mest en kul grej.

Trots att det inte var med hennes hemliga förälskelse så tyckte Hanna ändå att det var lite nervöst och konstigt att ha en dejt framför tv-teamet och med tanke på att Hampus inte visste vem som bjudit honom innan dejten började.

– Det var lite speciellt, det var det. För det första så visste jag inte hur han skulle reagera för han visste ju inte att det var jag som bjudit in honom. Sen blev det ju lite konstigt med alla människor runt omkring oss. Han bjöd dock på sig själv och jag är som jag är så vi pratade på.

Har du många vänner som kommer bänka sig i tv-sofforna nu då?

– Jag har faktiskt inte berätta för så många att jag skulle vara med här men sen när trailern kom ut har många hört av sig och det verkar som att många ska titta. Jag ska själv titta. Det kommer nog bli lite konstigt att se sig själv på tv.

Hur det gick för Hanna på dejten kan ni se när Hemliga beundrare har premiär på TV3 i kväll (6/2) klockan 21.00.