— Det går inte att beskriva känslan när jag fick gå på scenen och möta publiken. Det var en härlig upplevelse, men det kändes overkligt. Så beskriver Ulrika Nero från Vaggeryd sekunderna efter att Brolle välkomnade upp henne på scenen i Aneby i fredags. Tillsammans framförde de 80-talshiten "Simply the best" och om man får tro publiken rätt var det en höjdpunkt under kvällen.

— Jag fick massor av applåder, folk ropade mitt namn och responsen jag fick efteråt var helt fantastisk. Det är jättemånga som har skickat meddelanden till mig och laddat upp klipp på Facebook. Jag har fått höra från många att "jag är född att stå på scenen". Det är jättekul verkligen, säger Ulrika Nero.

Gav allt

Trots att nervositeten fanns på plats innan Ulrika skulle gå upp lyckades hon sansa sig och hon kunde ge allt på scenen.

Annons

— Jag trodde att jag skulle vara mer nervös, men det släppte när jag kom upp. Jag kunde njuta av stunden och jag kom ihåg all text. Minuterarna gick så fort, efteråt tänkte jag bara att det här kan jag tänka mig att göra igen.

Med i publiken fanns familj och vänner, vilket var ett skönt stöd för Ulrika.

— De hade med sig skyltar och kastade blommor på scenen. Det lugnade mig lite att de var på plats i publiken. Det betyder mycket.

Till studion

Det var i samband med att hon vann en tävling av Polaris och Brolle själv som hon fick chansen att sjunga tillsammans med rock n' roll-stjärnan. Nu väntar en spännande tid för Ulrika. Framöver kommer hon fortsätta ha kontakt med Brolle inför en kommande låt som de ska spela in tillsammans. När och var är ännu oklart.

— Det känns spännande såklart, det är kul att det blir en fortsättning på det, säger Ulrika.