Värnamo Nyheter

Annons

155 kvm stort hus i Bredaryd är sålt – priset: 950 000 kronor

155 kvm stort hus i Bredaryd är sålt – priset: 950 000 kronor

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Ny ledartrio på Yxenhaga vill satsa på vinteraktiviteter

Ledningen på Resort Yxenhaga tar nu på allvar tag i den fråga som fick tidigare ägaren Hapimag att sälja anläggningen: Hur ska anläggningen drivas för att ge intäkter även under vinterhalvåret?

Gästinlägget: Anpassa studiemedlet så att även 40-åringar kan plugga

Vi står mitt i en galopperande digitalisering. Sveriges företag börjar allt mer identifiera vilken kompetens som krävs och kommer att krävas för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Oavsett bransch är svaret detsamma – det är IT-kompetens som framför allt efterfrågas. Samtidigt är det just den som är svår att hitta.

Gislaved slipper straff efter konsultinköp – utredning läggs ner

Konkurrensverket började granska Gislaveds kommun i oktober.
Detta efter att kommunen köpt in konsulttjänster för över fyra miljoner kronor de senaste två åren – utan någon offentlig upphandling.
– Vi har lagt ner utredningen. Men den läggs inte ner för att vi tycker att kommunen har gjort rätt, säger Mattias Berger, biträdande enhetschef vid Konkurrensverket.

Kartläggning: Många företag illa förberedda vid en Brexit

Många svenska underleverantörer har affärer med Storbritannien. Men få har tagit fram konkreta åtgärder inför en Brexit. Det visar en kartläggning som Svensk Industriförening (Sinf) gjort.

100 år med WIK skapar svåra val för arbetsgrupp

Det saknas inte material till boken om den sekelgamla idrottsklubben i Waggeryd. Svårigheten för den sju personer starka redaktionskommittén är att sålla bort sådant som inte får plats.

Lyckad satsning på laddstationer: "Vi tror på en fortsatt expansion"

Det började i mycket liten skala för drygt tio år sedan. Nu står försäljningen av fordonsladdning för närmare en fjärdedel av omsättningen på Garo AB.
– Vi tror på en fortsatt expansion, bilbranschen har bestämt sig för att satsa på eldrift, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef.

Försvarare tror inte på fällande dom för mordbrand

– Ett positivt beslut, säger advokat Suzan Stenberg, som försvarat en av männen som åtalats för flera mordbränder i Gislaveds respektive Värnamo kommun.
Detta efter att Jönköpings tingsrätt försatt de två männen på fri fot efter avslutad rättegång.

Polis vittne när kampsportare dödshotade sin gravida ex-sambo

Först kom dödshoten på telefon från kampsportaren, den gravida kvinnans tidigare kärlek. Sedan kom ett sms där det stod att kampsportaren var på väg att åka hem till sin gravida ex-sambo och hennes nya partner.
Artikel 2 av 9
Ny ledartrio på Yxenhaga vill satsa på vinteraktiviteter
Tillbaka till startsidan