Annons

Annons

Annons

Stjärnornas hemmaplan

IFK:s storstjärna gifter sig: ”Blir inte nån romantisk bröllopsbubbla”

Du vet när man ser såna skor som är snygga, men också sköna och som sägs kunna städa ditt hem och laga din kvällsmat också. Lite så uppfattas IFK Värnamos storstjärna Oscar Johansson. Men det är då man undrar: Är han verkligen så perfekt hemma också?
Här berättar Emilia Schellhas om en lite svagare sida, hur hon stöttar IFK-stjärnan i deras liv och om hur hon vill ha deras kommande bröllop. Se flera bilder från kändisparets hem.

Text

Oscar Johansson och Emilia Schellhas har varit ihop länge. Nu ska de gifta sig. Här visar de upp sitt hus och berättar om en motgång de haft.

Bild: Henrik Hultqvist

Annons

Oscar sänker farten på Jönköpingsvägen och svänger in höger på Ågårdsgatan. Han glider fram i sin feta V90. I den mörka lacken speglas blommande trädgårdar. Förbi äppelträden och in i carporten. Han stänger av motorn. Det är nästan tyst, lite fågelkvitter längre bort i träden nere i sluttningen mot Finnvedsvallen. Bilen har samma färg som den lugnande loungen som breder ut sig på ett trädäck framför det ljusgråa huset. På träningströtta ben, fram på stengången omgiven av ljusgrå bastu-sten, går Oscar fram genom första sommarhettan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan