Annons

Annons

Annons

#insideifkvärnamo

IFK Värnamo-spelare imponerade stort - gjorde hattrick i landslaget

Snacka om lyckosamt landslagsspel! Fred Bozicevic, från IFK Värnamo, gjorde tre mål när Sveriges P16-landslag mötte Danmark i Roskilde i söndags. Fred Bozicevic stod för fina insatser även mot Polen och Belgien, som var övriga lag i trenationsturneringen.

Text

Fred Bozicevic har gjort avtryck i den svenska landslagsdressen! Mot Belgien var Fred Bozicevic lagkapten och mot Danmark blev det tre mål.

Bild: Privat

Annons

Sveriges P16-landslag, för spelare födda 2007, har varit i väg och spelat en trenationsturnering, en så kallad Future-turnering, i danska Holbæk och Roskilde. Mot Danmark i söndags gjorde IFK Värnamos offensive kantspelare tre mål. Sverige vann matchen med 5-2. Det var 0-0 efter den första halvleken, men Sverige och framför allt Fred Bozicevic visade klass i den andra halvleken. Fred Bozicevic gjorde efter paus tre mål och Sverige vann matchen med 5-2. Första målet var en volley-bredsida och de andra två målen gjorde han på nick. Övriga svenska mål gjordes av Hammarbys Alvin Stålö och Östers Al-Hussein Shakir.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan