Annons

Annons

Annons

Värnamo

Experten tipsar: Så grillar du rätt i sommar

Wernamo Food & Event är ett konstant växande företag som har grillsäsong året om. Nu tipsar delägaren Anders Edenholm om hur man lyckas vid grillen.

– Använd grillen på rätt sätt och var absolut inte rädd för att tillaga mer vegetariskt och veganskt. Det finns inget godare än att tillaga grönsaker och frukt över glöden.

Text

”Jag vill poängtera att det spelar ingen roll vilken grill du väljer, så länge du inte nyttjar en engångsgrill. Val av grill är olika för alla, och det hänger helt på vad du har för budget att lägga på en grill. Gasolgrillar är smidiga, då det går fort att börja grilla. Kol eller brikettgrillar kräver lite mer förberedelser. Resultatet blir i stort sett detsamma oavsett vad du väljer. En hemlighet för att lyckas vid grillen är att ha tålamod, låt det ta tid.”

Bild: Johan Anderberg

Annons

Tillsammans med sin far, Kjell Svensson, har Anders drivit företaget Wernamo Food & Event i ungefär sju år. Det har gått bra för eventföretaget. Wernamo Food & Event har expanderat sedan dess och de har fått byta lokal vid flera tillfällen. Pandemin fick dessutom intresset för att laga mat utomhus att växa och trenden verkar hålla i sig, trots inflation och höjda matpriser.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan