Annons

Annons

Annons

Fotboll

IFK Värnamo laddar om och ser framåt: ”Det här initiativet känns extra bra”

På lördag ställs IFK Värnamo mot Mariebo IK i ett länsderby på Finnvedsvallen. Värnamo Nyheter är på plats och livesänder matchen.

Text

Mona Chahrour och Filippa Collryd fick tillsammans med sina lagkamrater ny fotbollsutrustning efter ett av veckans träningspass. Detta genom ett spännande samarbete mellan IFK Värnamo och Anders Nordangård, som blev årets nytänkare på Värnamo näringslivsgala nyligen. På lördag är det vinst som gäller då Jönköpingslaget Mariebo kommer till Värnamo!

Bild: Christian Ahlin

Annons

Det har varit några lite tyngre veckor för IFK Värnamo, då resultaten inte varit med laget i division 1-fotbollen under säsongsinledningen. Men nu ser IFK Värnamo framåt igen. Det har varit några fina vårkvällar när laget har tränat under veckan. Efter en av veckans träningar fick spelarna nya fina träningsväskor och necessärer i IFK Värnamos färger. Ett uppskattat inslag som har kommit till genom ett samarbete mellan IFK Värnamo och Anders Nordangård, som ligger bakom Why bag, och som blev årets nytänkare på Värnamo näringslivsgala. Svenska lager är med och sponsrar. Väskorna är sydda i lastbilskapell i IFK Värnamos färger.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan