Annons

Annons

Annons

Värnamo

Välkommen till öppet hus på Värnamo Nyheter!

Vi vill träffa våra läsare. Kom och hälsa på oss på Värnamo Nyheter på lördag. Vi öppnar våra dörrar och flyttar även ut på torget och bjuder på roliga aktiviteter under Värnamo Kalaset.

Text

Kom och träffa oss som jobbar på Värnamo Nyheter, när vi har öppet hus under Värnamo kalaset lördagen den 13 maj.

Bild: Christer Gallneby

Annons

För några månader sedan flyttade Värnamo Nyheter från Storgatsbacken till Flanaden i Värnamo. Nu har vi börjat komma till ro och bjuder in till öppet hus.

– Efter flytten vill vi gärna visa upp våra nya fina lokaler. Men viktigast av allt är att vi vill passa på att träffa så många som möjligt av våra läsare. Berätta för oss vad ni tycker om tidningen, vad ni gillar och vad ni kanske saknar, säger VN:s chefredaktör Susanne Lindén.

Både redaktion och annonsavdelning finns på plats.

– Vi vill göra relevant journalistik, vi bryr oss och vi står på er läsares sida. Att både granska och våga vara kritisk och att bjuda på glada nyheter är lika viktigt, fortsätter Susanne. Men vi behöver input från er läsare.

Annons

Under lördagen händer det många roliga saker. Vi får besök av spelare från IFK Värnamo och vårt team Christian Ahlin och Christer Gallneby kommer att intervju dem under en livesändning som man kan se i direktsändning på vn.se cirka kl 12.10. Sändningen gör vi utanför vår redaktion, på torget så att alla kan se hur det går till.

Annons

– Alla som kommer till oss har också möjligheten att delta i roliga tävlingar både för stora och små, självfallet med fina vinster, säger Susanne Lindén.

Det blir teckningspyssel för alla barn, vi delar ut tidningar, du kan göra vårt quiz och dessutom har du chansen att hamna på Värnamo Nyheters förstasida!

På plats tar vi bild på dig, du får själv skapa en rubrik och sedan producerar vår flinka printredaktör Maati Chadly en förstasida, som du får hemskickad i pdf-form till din mejladress.

Passa också på att ta bilder från vårt event, kanske en selfie med en IFK-spelare, när du fotograferas till en förstasida eller när du kikar in i våra lokaler. Lägg ut bilderna på Instagram och tagga @varnamonyheter så har du chansen att vinna presentkort!

Här på andra våningen på Flanaden 1 G har vi våra nya lokaler, pekar chefredaktör Susanne Lindén ut.

Bild: Christer Gallneby

Fakta

Dagens program

• Kom och träffa vår chefredaktör, våra reportrar och annonssäljare. Vi håller till i och utanför vår redaktion på Flanaden 1G.

• Träffa spelare från IFK Värnamo kl 12–14.

• Kl 12.10 VN:s Christian Ahlin intervjuar spelarna och vi livesänder på vn.se.

• Gör VN:s quiz och vinn presentkort.

• Teckningspyssel för alla barn! Rita en egen förstasida och vinn biobiljetter.

• Vi delar ut Värnamo Nyheter, Finnveden nu och KP. Och bjuder på fina prenumerationserbjudanden.

• Drömt om att få vara med i Värnamo Nyheter? Nu har du chansen att bli fotograferad och att få göra din egen unika förstasida, som du får via mejl.

• Följer du Värnamo Nyheter digitalt? Om inte hjälper vi dig ladda ner appen så att du kan läsa e-tidningen eller vår sajt.

• Ta bilder från vårt event, lägg ut på Instagram och tagga @varnamonyheter så har du chansen att vinna presentkort!

Annons

Välkomna till vårt öppna hus!

Bild: Christer Gallneby

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan