Annons

Annons

Annons

Med +Allt får du över 40 tidningar till budgetpris!

Mer till fler! Vi har lanserat ett unikt erbjudande där du som Värnamo Nyheter-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration. Tack vare att Värnamo Nyheter och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News. Och dessutom får du över 40 andra lokala nyhetssajter på köpet!

Text

Bild: Christer Gallneby

Annons

I +Allt ingår vn.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter (till exempel Smålänningen, Jönköpings-Posten, Smålands Dagblad och Helsingborgs Dagblad) samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, att kunna läsa både superlokala nyheter och riksmedia.

LÄS MER: Här är alla lokalsajter som ingår i +Allt

Annons

Annons

– Värnamo Nyheter är väldigt bra på lokala nyheter, men nu kan vi också dra nytta av vår ägarkoncern Bonnier News och erbjuda våra läsare något helt unikt. Det känns bra att kroka arm med våra nationella kollegor på det här sättet.

– Vi tror att denna paketering kan leda till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar chansen att läsa mer riktigt bra journalistik, säger Susanne Lindén, chefredaktör på Värnamo Nyheter.

– Man får väldigt mycket för pengarna i detta innovativa prenumerationspaket, fortsätter Susanne Lindén.

"Ta chansen och skaffa dig en +Allt-prenumeration. Det är väldigt förmånligt", säger Värnamo Nyheters chefredaktör Susanne Lindén.

Bild: Christer Gallneby

LÄS MER: Här kan du beställa +Allt!

Du som redan har en prenumeration på Värnamo Nyheter Digital kan uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris här på vn.se.

Fotnot: På grund av tekniska begränsningar kan vi i dag inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som total- eller Digital Premium-kund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt.

Annons

LÄS MER: Här kan du beställa +Allt!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan