Annons

Annons

Annons

Fotboll

Riktigt stor värvning till Gislaveds IS: ”Ett av de mest meriterade nyförvärven”

30-årige Crespo Kamara, med A-landskamper för Sierra Leone och allsvenskt spel på meritlistan, är klar för Gislaveds IS i division 3.

Text

Crespo Kamara har fina meriter och har tillhört klubbar som AIK och Halmstad. Nu har han skrivit på för Gislaveds IS.

Bild: Gislaveds IS

Annons

Crespo Kamara, som fyllde 30 år i januari, meddelade att karriären var över i september 2021 efter långvariga knäproblem. Sista klubbadressen såg ut att bli IFK Värnamo, som han anslöt till inför säsongen 2021. Men karriären var inte över. Förra året spelade han för Anderstorps IF i division 4, och nu har han skrivit på för Gislaveds IS i division 3.

Annons

”Det är ju alltid svårt att jämföra spelare över tid. Men sett till meriterna och de föreningar Crespo har spelat för så bör han nog benämnas som ett av GIS genom tiderna absolut mest meriterade nyförvärv”, skriver Gislaveds IS i en kommentar.

Annons

Anfallaren Crespo Kamara har gjort 16 A-landskamper för Sierra Leone, varit proffs samt tillhört svenska klubbar som AIK, Halmstad, Häcken och Örebro.

”Crespo spelar forward och är en duktig fotbollsspelare som blir en viktig del av GIS 2023. Inte bara för sina egenskaper på planen utan också för sin personlighet som innebär glädje och vänlighet. Men också viljan att vinna och vikten av att förbereda sig på bästa sätt mellan träningar och matcher”, skriver Gislaveds IS.

Gislaveds IS är näst bästa herrlag inom Värnamo Nyheters utgivningsområde och har seriepremiär i division 3 sydvästra Götaland på långfredagen, den 7 april, hemma mot Vejby IF.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan