Annons

Annons

Annons

Fotboll

IFK Värnamo värvar: ”Känns som en familjär klubb”

IFK Värnamo fortsätter förstärka sin trupp. Offensiva spelaren Elin Lindström är klar för klubben.

– Jag ser framemot att ansluta till laget denna vecka, säger hon i en kommentar.

Text

Offensiv spelare klar för IFK Värnamo.

Bild: Arkivbild

Annons

IFK Värnamo ligger inte på latsidan just nu. I helgen plockade klubben in Ellen Welandson Bolmenius och dessutom blev det klart att Mona Chahrour återvänder.

På måndagen presenterade klubben ytterligare ett nyförvärv, 29-åriga Elin Lindström.

Elin Lindström kommer från Åland och beskrivs vara en kreativ och kvick spelare som kan spela på alla offensiva positioner. På Åland har hon spelat för Åland United i den finska högstaligan och vunnit ett guld och ett brons.

Annons

Annons

– Det som fick mig att välja IFK Värnamo är deras satsning på damerna. Man har bra förutsättningar för att lyckas som lag men också individuellt. Jag fick en väldigt bra magkänsla av IFK Värnamo. Det känns som en väldigt familjär klubb som ser till att spelare ska ha det så bra som möjligt vilket jag värdesätter väldigt högt där jag är just nu i livet. Jag ser framemot att ansluta till laget denna vecka och skall göra allt jag kan för att hjälpa till att ta oss upp i Elitettan. Jag har saknat att spela fotboll i Sverige, säger Elin Lindström till klubbens hemsida.

– Ett väldigt spännande nyförvärv som flyttar hit från Åland, en spelare som spelat på hög nivå och vi räknar med att hon kommer höja nivån ytterligare på vår trupp, säger sportchefen Patrik Cedefors.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan