Annons

Annons

Annons

Värnamo

Snart kan du få ännu mer journalistik med en prenumeration på Värnamo Nyheter

Mer till fler! Snart lanseras ett spännande samarbete där du som Värnamo nyheter-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration. Detta tack vare att Värnamo nyheter och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Med +Allt kommer du förutom materialet på vn.se kunna ta del av journalistiken på ytterligare ett 40-tal nyhetssajter. Ett unikt erbjudande!

Annons

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Värnamo nyheter och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Nu tas nästa steg när vi inom kort lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt.

Annons

Annons

I +Allt ingår vn.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter (till exempel Smålänningen, Jönköpings Posten, Smålands Dagblad och Helsingborgs Dagblad) samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, att kunna läsa både superlokala nyheter och riksmedia.

"Ta chansen och skaffa dig en +Allt-prenumeration. Det är väldigt förmånligt", säger Värnamo Nyheters chefredaktör Susanne Lindén.

Bild: Christer Gallneby

– Värnamo nyheter är väldigt bra på lokala nyheter, men nu kan vi också dra nytta av vår ägarkoncern Bonnier News och erbjuda våra läsare något helt unikt. Det känns bra att kroka arm med våra nationella kollegor på det här sättet. Vi tror att denna paketering kan leda till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer riktigt bra journalistik, säger Susanne Lindén, chefredaktör på Värnamo nyheter.

– Man får väldigt mycket för pengarna i detta innovativa prenumerationspaket, fortsätter Susanne Lindén.

Det nya erbjudandet rullas ut i mars och du som redan har en prenumeration på Värnamo nyheter Digital kommer att kunna uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan