Annons

Annons

Annons

#insideifkvärnamo

Kenan Bilalovic har imponerat - väljer IFK Värnamos utlandsläger före landslaget

Kenan Bilalovic har startat i tre av IFK Värnamos fyra första träningsmatcher. Han gör mål också. Mot Örgryte senast blev det två stycken. I förra veckan blev han uttagen till ett läger med P18-landslaget. Men den här gången blev han tvungen att välja mellan landslaget och IFK Värnamos träningsläger i Spanien, då de krockar med varandra. Valet föll på spanska Alicante och nästa veckas träningsläger.

Text

Kenan Bilalovic skojar lite med Ajdin Zeljkovic efter måndagseftermiddagens träning på ett kallt och blåsigt Ljusseveka.

Bild: Christian Ahlin

Annons

Kenan Bilalovic är en av spelarna som har imponerat mest i IFK Värnamo under inledningen av säsongen. Från sin position på det centrala mittfältet har han gjort det bra. Det har dessutom blivit mål. Mot Örgryte i lördags gjorde han två stycken. IFK Värnamos tredje mål mot Örgryte gjorde Ajdin Zeljkovic. Det var ett tag en aning oklart om Kenan Bilalovic gjorde ett eller två mål mot Örgryte. Kenan Bilalovic berättar att han gjorde båda målen, det ena målet var aldrig något självmål från Örgryte.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan