Annons

Annons

Annons

krönika#insideifkvärnamo

Christian Ahlin
FÖRSÄSONGSANALYS: ”Är Marcus Antonsson tillbaka i IFK Värnamo redan i sommar och räddar upp allt?”

Marcus Antonssons alla matchvinnande mål förra säsongen var direkt avgörande för att IFK Värnamo spelar allsvensk fotboll även i år. Men ingen är oersättlig. IFK Värnamo har andra bra fotbollsspelare som står redo att ta över.

I lördags spelade IFK Värnamo säsongens första match och det finns en del intressant att ta med sig från den matchen. Men det hände även en del annat i idrottsväg den gångna helgen i Värnamo Nyheters utgivningsområde.

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

I Marcus Antonssons skugga? Det var många som stod i skuggan av IFK Värnamos skyttekung säsongen 2022. I år är andra spelare redo att ta över i IFK Värnamo. Ajdin Zeljkovic, till vänster, har stora förhoppningar på sig inför 2023 års allsvenska säsong. Marcus Antonsson, till höger, har lämnat Småland och Finnvedsvallen - i alla fall för den här gången.

Bild: Bildbyrån

Annons

Det har skrivits mycket om Marcus Antonsson i Värnamo Nyheter det senaste året. Förra veckan blev det klart att han skrivit på för en klubb i Saudiarabien. Ett lag som sladdar i botten på den högsta ligan. Laget har inte ens gjort tio mål på de 14 första matcherna. Halva serien är snart spelad och den sista omgången avgörs den 31 maj.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan