Annons

Annons

Annons

Värnamo

Värnamo Lucia lockar som aldrig förr – VN sänder live från Arken

Biljetterna till Värnamo Lucia i Arken på tisdag kväll är hett eftertraktade. Kulturskolan sålde snabbt slut på sina runt 500 biljetter.

För alla som inte kan vara på plats kommer Värnamo Nyheter att sända live från Luciakröningen.

Text

Det är många som vill komma till Arken för att se Luciakröningen på tisdag kväll. Så här såg det ut förra året då Tilde Holmberg var Lucia.

Bild: Alin Popescu

Annons

För två år sedan var det full pandemi och Luciakröningen i Arken kunde inte genomföras. I stället gjorde Värnamo Kulturskola en filmad version. Förra året kunde man vara i Arken, men pandemin var inte avblåst och kulturskolan kände av en viss försiktighet bland Värnamoborna.

— Hela pandemitänket fanns kvar i människors medvetande och man drog sig lite för att köpa biljett till evenemanget, säger Adan Brown, verksamhetsledare på kulturskolan.

Annons

Annons

I år är läget annorlunda. Kulturskolan fick omkring 500 biljetter att sälja till tisdagens kröning och de är redan slut.

— Tidigare har det oftast funnits kvar biljetter in i sista veckan, men redan i måndags fick vi lägga ut information om att våra biljetter är slut. Att de tar slut så här fort har vi inte varit med om tidigare, det har verkligen rusat iväg, säger Adan Brown och fortsätter:

— Känslan är att människor verkligen vill vara med om det här. Det har vi märkt på andra evenemang under hösten, publiken kommer. Det är jätteroligt.

Det finns dock fortfarande en liten möjlighet att få tag på en biljett. Det säljs biljetter även på Café Duvan i Arken och när Värnamo Nyheter kollade läget vid lunchtid på torsdagen blev svaret att det finns några biljetter kvar.

En sista chans är att bokade biljetter inte hämtas ut på tisdag.

Du som är prenumerant kan se hela evenemanget direkt på vn.se, med start strax innan klockan 19.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan