Annons

Annons

Annons

Handboll

Anderstorps SK siktar mot toppen: ”Helst vill vi gå upp”

Anderstorps SK kommer vara ett topplag under säsongen i division 1 södra - det pekar det mesta på. Mot gästande Farmen, inför välfyllda läktare hemma i sporthallen, tog ASK en riktig storseger.

– Jag har fått mycket förtroende av tränaren. Förtroende betyder mycket, säger ASK:s Vilhelm Ernst till Värnamo Nyheter efter matchen.

Anderstorps Nils Mellert, mitten, har tagit tag i en Farmen-spelares tröja. Nils Mellert blev matchens främsta målskytt med sina elva gjorda mål.

Bild: Christian Ahlin

Annons

Lugis farmarlag, HK Farmen, var på besök i Anderstorps sporthall då det var match i söderettans sjätte omgång. Efter en lite trevande start, där gästerna hängde med bra, var det till slut inget snack om saken. ASK var klart bättre och tog höstens fjärde vinst. ASK tar ju nya tag i tredjedivisionen den här hösten. Detta efter två säsonger i allsvenskan. Det är på flera platser ett ungt ASK-lag som kommer till spel säsongen 2022/2023. Klart mest rutinerat är det på bänken. Ulf Sivertsson är huvudtränare och han skrev ett treårskontrakt med ASK inför den här säsongen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan