Annons

Annons

Annons

Ishockey

GSK Hockey har byggt för toppen: ”Där är vi bäst i division 2”

Gislaveds hockeystolthet GSK Hockey föll visserligen med uddamålet i Virdavallens ishall i Alvesta på onsdagskvällen. Men när sex omgångar är spelade av höstens division 2-ishockey har GSK visat att laget vill vara med i serietoppen.

– På back- och målvaktssidan tillhör vi de främsta i hela division 2, säger sportgruppens Robert Johansson till Värnamo Nyheter.

En bild från mötet med HA74 i Sävsjö ishall den 1 oktober. Det var seriepremiär och GSK vann över rödklädda HA74 med 3-1. GSK har efter sex omgångar spelat in elva poäng och ligger på en fjärde plats i Hockeytvåan södra B.

Bild: Oskar Mörnefält

Annons

GSK fick kvala sig kvar förra säsongen. Det blev en andraplats i kvalserien, bara ettan var garanterad en plats i tvåan kommande säsong, men GSK spelar i Hockeytvåan även säsongen 2022/2023. Fjolårssäsongen vill GSK glömma och den städades snabbt bort. I stället kavlade de styrande upp ärmarna och byggde en mycket intressant och slagkraftig spelartrupp. Joakim Bjurbäck, som tog över mitt under fjolårssäsongen, kör vidare som huvudtränare och han har Henri Jukkola Enbjärde som assisterande tränare. Jonas Valdemarsen är lagledare och Robert Johansson målvaktstränare.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan