Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Pandemin i Gnosjöregionen

Annie Lööf har testats positiv för covid

Centerns partiledare Annie Lööf skriver själv på Twitter att hon under onsdagskvällen tog ett snabbtest som visade sig vara positivt.

”Jag väljer därför att följa rekommendationerna, isolera mig och familjen och ta ett PCR-test så snart det finns lediga tider”, skriver hon.

Annie Lööf (C) deltog i onsdagens partiledardebatt i riksdagen innan hon nåddes av beskedet att en person hon träffat i förra veckan hade testats positivt. Foto: Anders Wiklund/TT

Annons

Det var efter onsdagens partiledardebatt som Annie Lööf (C) fick veta att en person som hon träffat förra veckan hade fått besked om ett positivt PCR-test. På Twitter skriver Annie Lööf att även om hon själv är symtomfri så gjorde hon ett snabbtest som visade sig vara positivt.

”Jag väljer därför att följa rekommendationerna, isolera mig och familjen och ta ett PCR-test så snart det finns lediga tider”.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy